Skip to main content
 

Mirador 360

Koska kohteenne ansaitsee tulla unelmoiduksi

Nautimme työstämme näköalapaikoilla

Perehdymme jokaiseen kohteeseemme antaumuksella. Näin ollen kuvaustyömme on nopeaa ja huippulaatuista. Haluamme, että verkkovierailija saa kokea tilojenne ainutkertaisuuden. Laadukas 360° virtuaalikierros on omiaan  muuttamaan verkkokävijän asiakkaaksenne.

100 %:n laatu- ja tyytyväisyystakuu

Tarjoamme vain ja ainoastaan parasta laatua. Siksi kaikilla Mirador 360 -palveluillamme on 100 %:n rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

Mikäli 30 päivän kuluessa ette jostain syystä ole tyytyväisiä toteuttamaamme 360° panoraamaan tai virtuaalikierrokseen, voitte luopua sen käytöstä, jolloin maksamme rahanne takaisin lyhentämättömänä.

Yrityskuvaanne tukemassa

Mirador 360 -palvelut tukevat yrityskuvaanne, lisäävät näkyvyyttä ja näyttävyyttä ja toimivat myynnin tukena. Upeat panoraamat toteutetaan aina ammattitaidolla, laadukkaasti ja sovitulla aikataululla. Tuloksena on upea virtuaalielämys, jonka ansiosta yrityksenne jää varmasti asiakkaanne mieleen.

Asiantuntemusta

Miradorin osaava tiimi ja kattava verkosto takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. 360° panoraamoja olemme kuvanneet jo vuodesta 2005.
Olemme IVRPA:n jäsen.

Mirador 360