Skip to main content

Anna asiakkaasi aistia ja kokea elämys Mirador 360° virtuaalipanoraaman avulla.
Se herättää tilasi henkiin taianomaisella tavalla!

Tavallinen valokuva ja videokin ovat luonteeltaan passiivisia esitystapoja, joita katsotaan yhdestä kuvaajan valitsemasta näkökulmasta. Parhaimmillaan kuva ja elokuva voivat olla erittäin voimallisia medioita, mutta se ei kuitenkaan poista niiden suurinta puutetta – sitä että näkymiä ei voi valita.

360° virtuaalipanoraamojen ja -kierrosten katsoja sen sijaan voi kokea näkemänsä aivan kuin olisi paikan päällä. Hän elää kierroksen mukana ja vaikuttaa sen kulkuun aktiivisesti. Näkymiä ei rajoiteta vaan ne avataan. Mikä tärkeintä, katsoja avaa ne itse halutussa järjestyksessä ja määräämällään tahdilla. 360° virtuaalikierroksen avulla katsoja voi tarkastella kaikkea vapaasti ja kaikkiin suuntiin. Käytännössä katsoja elää paikassa, tilassa. Virtuaalikierrosta voidaan entisestään elävöittää sisään upotetuilla videoilla, esiteltävän tilan äänillä, musiikilla tai vaikka kertojaäänellä, joka esittelee katseltavaa kohdetta.

Miradorin 360° virtuaalikierrosten lähes rajattomat mahdollisuudet tekevät virtuaalikierroksistamme tärkeitä elämysmarkkinoinnin työkaluja.

Mirador 360