Skip to main content

360-panoraamat ja -virtuaalikierrokset jo vuodesta 2005

Tilat 360° kuviksi

UPEA KOHTEENNE ANSAITSEE PARASTA 360-LAATUA

KASVATA ASIAKASKUNTAASI MIRADOR 360 PANORAAMOILLA

ULKONA TAI SISÄLLÄ – MAALLA TAI ILMASSA

Pentti Sairanen, 360-kuvaaja

Hei!
Olen Pentti SairanenMirador360 perustaja ja 360 panoraama-kuvaaja. Tarjoan pitkän kokemukseni 360-kuvauksista (jo vuodesta 2005), laajan tietämykseni sekä tinkimättömän kuvien laadun käyttöönne.

KASVATA MYYNTIÄSI!

Mirador 360-panoraamat auttavat tehokkaasti kasvattamaan asiakaskuntaanne sekä sitouttamaan nykyiset asiakkaanne.

Tekemiemme 360-panoraamakuvien ja virtuaalikierrosten avulla lisäätte näkyvyyttänne ja upea kohteenne muistetaan. 360-esitykset toimivat myyntinne väsymättömänä tukena.

Mirador 360-panoraamat ja -virtuaalikierrokset toteutetaan vankalla ammattitaidolla, huippulaatuisina ja sovitulla aikataululla. Tuloksena on upea virtuaalielämys, jonka ansiosta yrityksenne upeine tiloineen jää varmasti asiakkaittenne mieleen.

Aloita tästä

Olen pian yhteydessä

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

Vizor360 -palvelumme kaipasi lanseeraukseensa näyttävää kohdetta ja asiansa osaavaa, kokenutta 360 kuvaajaa. Tarjousten perusteella valitsimme nopean ja kokonaisvaltaisen palvelun Mirador360:stä. Kuvaukset hoituivat helposti ja joutuisasti. Valmiit 360-panoraamat saimme tosi nopeasti. Ja mikä parasta, laatu oli huippua! Kuvien avulla Ateneumia oli ilo esitellä uudessa 360-palvelussamme. Olemme tyytyväisinä käyttäneet heidän 360-osaamista tämän jälkeenkin. Hämärässä kuvauksista liikkuvine kohteineenkin 360-kuvaaja Pentti Sairanen loihti upeat, terävät 360-panoraamat esitykseemme. Suosittelen lämpimästi!

Anna Rosa LappalainenCOO, Vizor Oy

Olimme juuri muuttaneet uusiin toimitiloihin ja halusimme esitellä asiakkaillemme selkeän polun toimistollemme. Löysimme paikallisen Google Street View -kuvaajan Mirador 360:sta. Pentti Sairanen hoiti kuvaukset ammattitaidolla kadulta aina toimistoomme saakka. Hän myös julkaisi laadukkaat 360-panoraamat nopeasti Google Maps -palveluun. Löydettävyytemme ja näkyvyytemme Googlessa parani huomattavasti. Mirador 360 oli täydellinen valinta virtuaalikuvien toteuttajaksi. Kiitos mainiosta asiakaskokemuksesta!

Linda AhlbladToimitusjohtaja, Pauhu Oy

360 PANORAAMAN MALLI

360 VIRTUAALIKIERROS

Mirador 360